pocom logga

 
 

Pocom ansvarar idag för löpande bokföring, momsredovisning, bokslut och deklaration för över ett femtiotal mindre och medelstora företag. Vid behov upprättar vi även årsredovisning samt sköter lönerutiner och fakturabetalning.

Vi hjälper dig hela vägen från företagstart till ev nedläggning, bolagsombildning eller andra former, inkl juridisk rådgivning eller datateknisk hjälp. Vi tar personligt ansvar för våra kunder och vi får ofta en helhetsbild av våra kunder vilket även inkluderar hjälp med privatekonomin och trassel med myndigheter, ansökningar, överklagningar mm. Vi kan fungera som juridiskt ombud vid ekonomiska eller andra småmål. Vi upprättar köpeavtal och andra avtal, administrerar bolagsregistreringar, överlåtelser och andra rutiner i samband med företagande.

Vi har tillsammans en mångårig och bred kompetens. Jan är ekonomichef och har hand om juridiska frågor, konsultationer, årsredovisningar, deklarationer mm. Pia är duktig på redovisning för restauranger. Simon är dataansvarig och snabb på löpande stansning.